Call Centar: 19955
068 822 951
Radno vrijeme: 08h-16h Pon - Pet

Politika privatnosti e-commerce platforme Trguj.me

  1. Rukovalac Vaših podataka
  2. Pravne podloge i svrhe obrade ličnih podataka
  3. Lični podaci koje prikupljamo
  4. Upotreba kolačića i srodnih tehnologija
  5. Upravljanje postavkama u korisničkom računu
  6. Dijeljenje ličnih podataka sa trećim licima
  7. Vrijeme čuvanja ličnih podataka
  8. Zaštita ličnih podataka
  9. Prava pojedinaca
  10. Promjene politike privatnosti platforme Trguj.me

Dragi korisnici,

Budući da nam je zaštita vaše privatnosti veoma važna obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših korisnika. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni firme CODINGO DOO koji rade na Platformi Trguj.me (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Ovom Politikom privatnosti Vas obavještavamo o detaljima obrade i zaštite Vaših ličnih podataka. Ova Politika privatnosti se odnosi na sve Vas koji komunicirate sa Platformom Trguj.me kao potrošači bilo da samo posjećujete Trguj.me, bilo da kupujete robu ili ocjenjujete našu robu ili usluge, ili da kao prodavci kreirate Vaše prodavnice, upravljate svojom prodavnicom i komunicirate sa kupcima putem Trguj.me Platforme.

Svrha Politike privatnosti je da vam na jednostavan način predstavimo lične podatke koje prikupljamo o vama, na temelju čega i u koje svrhe ih obrađujemo, mogućnosti pregleda upravljanja postavkama vaše privatnosti i vaša prava u vezi sa ličnim podacima.

Politika privatnosti Platforme Trguj.me u skladu je sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti ("Službeni list Crne Gore", br. 079/08 od 23.12.2008, 070/09 od 21.10.2009, 044/12 od 09.08.2012, 022/17 od 03.04.2017) , (u nastavku Opšta uredba o zaštiti ličnih podataka) i zakonodavstvom Crne Gore obuhvata sledeće informacije:

  1. Kontaktne informacije društva CODINGO DOO i kontakt ovlašćene osobe za zaštitu podataka;
  2. Pravne podloge i svrhe obrade ličnih podataka;
  3. Vrste ličnih podataka koje prikupljamo;
  4. Upotrebu kolačića i srodnih tehnologija;
  5. Upravljanje postavkama korisničkog računa;
  6. Dijeljenje ličnih podataka sa trećim licima;
  7. Vrijeme čuvanja ličnih podataka;
  8. Zaštitu ličnih podataka;
  9. Prava pojedinaca u vezi s ličnim podacima, uključujući s pravom na žalbu;
  10. Promjene politike privatnosti.

Rukovalac Vaših podataka

Rukovalac ličnih podataka je društvo CODINGO DOO Podgorica sa sjedištem u Podgorici i bavi se kompjuterskim programiranjem.
* Poštanska adresa: Ulica II crnogorskog bataljona 2L, 81 000 Podgorica
* E-mail adresa za zaštitu podataka: [email protected]

Na vaša pitanja u vezi s ovom Politikom privatnosti, povjerljivosti vaših ličnih podataka, načina obrade ili na vaše zahtijeve u vezi s ostvarivanjem prava u vezi s ličnim podacima, odgovoriće vam odgovorna osoba i/ili ovlašćena osoba za zaštitu podataka u društvu CODINGO DOO. Kontakt sa ovlašćenom osobom za zaštitu podataka možete uspostaviti preko gore navedene adrese društva CODINGO DOO ili putem elektronske pošte [email protected]

Pravne podloge i svrhe obrade ličnih podataka

Platforma Trguj.me prikuplja, bilježi, skladišti, šalje i na druge načine obrađuje lične podatke koje ima o vama na temelju različitih pravnih podloga i u svrhe koje su određene u nastavku dokumenta.

2.1 Obrada na temelju saglasnosti (dozvole) – svrhe
Platforma Trguj.me obrađuje lične podatke na temelju saglasnosti za obradu ličnih podataka koje pojedinac preda društvu za sledeće svrhe:

  1. Da bismo upravljali vašom registracijom kao korisnika Platforme
    Ako odlučite da postanete registrovani korisnik naše Platforme, moramo da obrađujemo vaše podatke, da vas identifikujemo kao korisnika Platforme i da odobrimo vaš pristup njenim različitim funkcijama, proizvodima i uslugama koje su vam dostupne kao registrovanom korisniku. Možete da otkažete svoj nalog registrovanog korisnika tako što ćete nam se obratiti putem Korisničke službe.
  2. Da bismo ispunili zahtjeve ili uslove primjena koje sprovodite putem kanala korisničke podrške
    Obrađujemo isključivo podatke o ličnosti koji su strogo neophodni za upravljanje i obrađivanje vaših zahteva ili primjena.
  3. Za marketinške svrhe
    Ova svrha uključuje obradu vaših podataka uglavnom zbog sledećeg:
    1. Ako i kada se pretplatite za naš bilten, obrađujemo vaše podatke o ličnosti da bismo upravljali vašom pretplatom, uključujući slanje prilagođenih informacija o našim proizvodima ili uslugama na različite načine (putem emaila, Vibera ili SMS poruka).
    2. U skladu sa tim, imajte u vidu da ova obrada podataka podrazumeva analizu vašeg profila kao korisnika ili klijenta da bi se utvrdili vaši izbori, a samim tim i koji proizvodi i usluge najviše odgovaraju vama prilikom slanja informacija. Na primjer, na osnovu istorije vaše kupovine i pretrage (tj. u zavisnosti od artikala na koje ste kliknuli), predlagaćemo vam proizvode za koje smatramo da će vas zanimati i, ako ste registrovani korisnik, obezbijedićemo vam i funkciju „povraćaja korpe”.
    3. Nemojte da zaboravite da možete da otkažete pretplatu na bilten u svakom trenutku besplatno slanjem zahtijeva za opoziv saglasnosti za određene svrhe na adresu [email protected]
    4. Za obavljanje promotivnih radnji (na primjer, za organizaciju takmičenja ili slanje liste artikala skladištene na e-mail adresi koju naznačite). Ako učestvujete u bilo kakvoj promotivnoj akciji dajete nam ovlašćenje da obrađujemo podatke o ličnosti koje ste podijelili sa nama u zavisnosti od promotivne akcije i da ih otkrijemo putem različitih medijuma kao što su društvene mreže ili sama Platforma. U svakoj promotivnoj akciji u kojoj učestvujete biće vam dostupne odredbe i uslovi u kojima ćemo priložiti detaljnije informacije o obradi vaših podataka o ličnosti.
    5. Za dijeljenje fotografija ili slika koje ste podijelili javno na Platformi ili putem naših kanala na društvenim mrežama, pod uslovom da za tu svrhu date izričiti pristanak.
  4. Analiza korisnosti i kvaliteta za unapređenje naših usluga
    Ako pristupate našoj Platformi, obavještavamo vas da ćemo obrađivati vaše podatke o pretrazi za analitičke i statističke svrhe, tj. da bismo razumjeli način na koji korisnici komuniciraju sa našom Platformom i da bismo na taj način mogli da uvedemo poboljšanja na Platformi. Pored toga, povremeno obavljamo ankete za procjenu kvaliteta i akcije da bismo stekli uvid u stepen zadovoljstva klijenata i korisnika i da bismo ustanovili oblasti koje možemo da unaprijedimo.

Lični podaci koje prikupljamo

Platforma Trguj.me prikuplja različite podatke, uključujući lične podatke sa kojima vas je moguće neposredno ili posredno odrediti (identifikovati), ukoliko se vi ili drugi odluče dijeliti ove lične podatke s platformom Trguj.me. Podatke primamo na više načina, uključujući kupovinom u internet trgovini, prijavom na e-obavještenjima (neposredni marketing), putem LiveChat sistema, registracijom korisničkog naloga na platformi. Platforma Trguj.me prikuplja podatke o vašem korišćenju usluga koje pružamo.

Lični podaci koje prikupljamo:

  1. vaši identifikacioni podaci (vaše ime, prezime, datum rođenja, e-maill adresa, adresa za dostavu robe,mjesto, država, telefon, podaci za kontakt.);
  2. podatke o kupovini i načinu plaćanja, pri čemu se u slučaju plaćanja u internet trgovini korišćenjem kreditne kartice sadržaj podataka kartice ne skladišti u zbirkama podataka platforme Trguj.me
  3. prikupljamo tehničke informacije vašeg pretraživača, računara ili mobilnog uređaja kada pristupate platformi Trguj.me
  4. komercijalne informacije (ako ste se pretplatili za naš bilten)
  5. informacije o vašem stilu i izborima.

Nemojte da zaboravite da ćemo kada od vas zatražimo da unesete podatke o ličnosti da bismo vam obezbijedili pristup bilo kojoj funkciji ili usluzi Platforme, određena polja označiti kao obavezna, jer su to podaci koji su nam neophodni da bismo mogli da obezbijedimo uslugu ili da vam omogućimo pristup datoj funkciji. Imajte u vidu da, ako odlučite da nam ne obezbijedite dostupnost tih podataka, možda nećete moći da obavite svoju korisničku registraciju ili možda nećete moći da koristite date usluge ili funkcije.

Upotreba kolačića i srodnih tehnologija

Kada koristite naše internet usluge na vašem računaru se instaliraju kolačići. Opšte, kolačići i srodne tehnologije deluju tako da se u pretraživač ili uređaj dodeljuje jedinstven kod koji nema nikakvog značenja izvan Platforme Trguj.me. Platforma koristi ove tehnologije za prilagođavanje iskustva i za pomoć kod osiguravanja sadržaja koji je specifičan za vaše korišćenje. Za upravljanje prikupljenih informacija putem kolačića ili srodnih tehnologija možete koristiti postavke u vašem pretraživaču ili mobilnom uređaju. Platforma Trguj.me se obavezuje da će vam omogućiti upravljanje privatnošću i zajedničkim korištenjem, ali ne preuzima odgovornost za pogrešne »Do Not Track« signale putem internet pretraživača. Odbijanje kolačića može prouzrokovati da vam neke funkcije ponuđenih usluga neće biti na raspolaganju.

Upravljanje postavkama u korisničkom računu

  1. Ažuriranja korisničkog naloga
    Pojedinac je dužan poslati tačne i potpune podatke. Svoje eventualne izmjene ličnih podataka u korisničkom računu internet trgovine ili mobilne aplikacije registrovani korisnik može ažurirati, prilagoditi, odnosno izmijeniti u postavkama korisničkog računa.
  2. Zatvaranje korisničkog računa

    Ukoliko želite zatvoriti vaš korisnički nalog internet trgovine to možete učiniti bilo kada u kartici postavki u vašem korisničkom nalogu (u skladu sa uputstvima na internet stranici koje se povremeno ažuriraju) slanjem zahtijeva za zatvaranje korisničkog računa na kontaktnu adresu. Uz pisani zahtev potrebno je priložiti dokaz o identitetu i adresi.

    Zatvaranje korisničkog naloga internet trgovine ne znači opoziv saglasnosti (odjavu) od primanja obavještenja i neposrednog marketinga. Uzmite u obzir činjenicu da neke lične podatke o vama koje obrađujemo na temelju ugovora ne smijemo izbrisati u skladu s propisima s područja poreskog prava i skladištemo ih 10 godina od prijema narudžbe, odnosno rješavanja reklamacije ili povrat proizvoda. Istovremeno morate biti svjesni da vaše objave iz vremena aktivnog korisničkog naloga ostaju vidljive i nakon zatvaranja korisničkog naloga

Dijeljenje ličnih podataka sa trećim licima

  1. Ugovorni obrađivači
    Platforma Trguj.me može vaše lične podatke omogućiti trećim osobama sa kojima ima sklopljene ugovore o obradi ličnih podataka (u nastavku teksta: ugovorni obrađivači) u svrhe podrške, analize i stalnog poboljšanja naših usluga, obrade plaćanja ili dostavu narudžbi. Ugovorni obrađivači imaju pristup samo do onih ličnih podataka koji su im nužno potrebni za osiguravanje usluga koje obavljaju za nas i samo u svrhe izvođenja ovih zadataka u naše ime i ne smiju ih koristiti ni za kakve druge svrhe. Ugovorni obrađivači dužni su zaštiti vaše lične podatke. Platforma može sarađivati sa ugovornim obrađivačima koji za nas obrađuju statističke podatke o tome kako koristite naše usluge sa svrhom oglašavanja usluga, odn. za prikazivanje informacija koje bi mogle biti u vašem interesu Ovakvi obrađivači raspolažu samo sa anonimnim podacima.
  2. Javno dostupne informacije

    Neke informacije o vama mogu biti javno dostupne kao primjer podaci koje pošaljete ili dijelite putem mobilne aplikacije (npr. događaji, slike, komentari, ….) ili objava komentara u internet trgovini, odn. društvenim mrežama i sl.

  3. Zajednički upravitelji

    Vaše lične podatke možemo dijeliti s ugovornim partnerima sa kojima nastupamo u ulozi zajedničkog upravitelja koji u skladu s ovom politikom privatnosti mogu obrađivati vaše lične podatke (npr. primjer nagradne igre u saradnji s prodavcima/proizvođačima).

  4. Univerzalno pravno nasledstvo

    U slučaju udruživanja ili ako se društvo CODINGO DOO uključi u poslovno udruživanje, podijelu ili dođe do prenosa djelatnosti na treću osobu, vaše lične podatke možemo prenijeti na treću osobu koja je povezana sa preuzimanjem društva CODINGO DOO.

  5. Javna tijela

    Bez obzira na odredbe koje se odnose na period skladištenja ličnih podataka prema Politici privatnosti, vaše lične podatke možemo skladištiti na duže periode i slati ih trećim osobama kao što su policija, tužilastvo, sud i ostala nadležna državna tijela unutar Crne Gore ili izvan nje ukoliko procijenimo da je ovakvo omogućavanje potrebno i da se zasniva na temelju zakona, isključivo za svrhe sprečavanja, istrage, otkrivanja ili progona kaznenih djela. Vaše lične podatke možemo omogućiti državnim organima i kada je to potrebno za ostvarivanje ili odbranu pravnih zahtijeva u sudskom postupku ili u upravnom ili izvan sudskom postupku.

  6. Slanje podataka u države koje nisu članice EU ili EGP

    U slučaju korišćenja internet usluga izvan država članica EU radi osiguravanja internet usluga poslati podaci se mogu prenositi, skladištiti ili obrađivati u trećim državama gdje zakonodavstvo s područja zaštite ličnih podataka propisuje drugačije standarde nego u državama članicama EU, odn. EGP. Sa korišćenjem usluga u državama izvan EU saglasni ste da se lični podaci mogu prenositi, odnosno poslati subjektima koji su u trećim državama.

Vrijeme čuvanja ličnih podataka

Vrijeme čuvanja vaših podataka zavisi od svrhe za koju ih obrađujemo, kao što je obrazloženo u nastavku:

  1. Za upravljanje vašom korisničkom registracijom na Platformi

    Vaše podatke obrađujemo dok ste registrovani korisnik (odnosno, dok ne odlučite da poništite pretplatu).

  2. Razvijanje, izvršenje i sklapanje ugovora o kupovini ili uslugama

    Vaše podatke obrađujemo onoliko dugo koliko je potrebno za upravljanje vašom kupovinom proizvoda ili usluga, uključujući potencijalne povraćaje, žalbe ili zahtjeve koji se odnose na kupovinu datih proizvoda ili usluga.

  3. Korisnička podrška

    Vaše podatke obrađujemo onoliko dugo koliko je potrebno za ispunjavanje vaših zahtjeva ili prijava.

  4. Marketing

    Vaše podatke obrađujemo dok se ne odjavite ili otkažete svoju pretplatu za bilten. Ako učestvujete u promotivnim akcijama, podatke čuvamo šest (6) mjeseci od završetka akcij.

  5. Analiza korisnosti i kvaliteta

    Vaše podatke povremeno obrađujemo tokom perioda kada sprovodimo posebne radnje ili ankete za procjenu kvaliteta ili dok ne pretvorimo podatke o vašim pretragama u anonimne.

Lične podatke koji su dobijeni na temelju saglasnosti čuvamo sve do opoziva saglasnosti, ali najviše 5 godina. Podatke o vama koji više nisu potrebni za svrhe za koje su bili prikupljeni ili neki drugi način obrađeni mogu biti anonimni i spojeni s drugim podacima koji ne omogućavaju određivanje pojedinca za dobijanje uvida u statističke informacije koje su komercijalno korisne za Platformu Trguj.me kao što je primjer statistika korištenja usluga koje pružamo. Ovi lični podaci su anonimni i ne omogućavaju povezivanje s pojedincem koji bi se mogao odrediti.

Bez obzira na činjenicu da vaše podatke obrađujemo tokom vremena koje je strogo neophodno za postizanje date svrhe, naknadno ih čuvamo skladištene i zaštićene na odgovarajući način tokom perioda kada se može javiti dužnost da se oni obrade, povremeno u skladu sa važećim zakonom. Kada istekne vremensko ograničenje za svaku potencijalnu radnju, brišemo podatke o ličnosti.

Zaštita ličnih podataka

Sprovodimo više tehničkih i organizacionih mjera za osiguravanje zaštite ličnih podataka tokom prikupljanja, prenosa i skladištenja podataka. Platforma Trguj.me nastoji prikladno zaštititi vaše lične podatke ali ne garantuje potpunu sigurnost ličnih podataka koje nam šaljete i ne odgovaramo za krađu, uništenje, gubitak, namjerno ili nenamjerno otkrivanje vaših ličnih podataka ili informacija o vama. Platforma poštuje opšte prihvaćene standarde za zaštitu primljenih informacija tokom prenosa kao i posle prijema, ali niti jedan način elektronskog prenosa ili skladištenja nije 100% siguran, zato ne možemo garantovati potpunu sigurnost. Platforma Trguj.me koristi SSL tehnologiju (Secure Sockets Layer) koja osigurava šifriranje ličnih podataka i podataka kreditnih kartica.

Za zaštitu podataka odgovoran je korisnik s odgovarajućim osiguravanjem zaštite svog mobilnog uređaja ili računara kao i sa zaštitom korisničkog imena, lozinke i odgovarajućom programskom opremom (antivirusnom) zaštitom vašeg uređaja. Da bismo osigurali uspješnost ovih mjera kod sprečavanja neovlašćenog pristupa do vaših ličnih podataka, morate biti svjesni sigurnosnih funkcija koje su vam na raspolaganju putem vašeg pretraživača. Koristite pretraživač koji omogućava postavke sigurnosnih funkcija prije nego pošaljete vaše lične podatke ili podatke kreditnih kartica putem interneta. U obzir uzmite činjenicu da ukoliko koristite pretraživač koji nema podršku za korištenje SSL tehnologije, da takav prenos ličnih podataka može biti rizičan. Većina pretraživača omogućava obavještenje ukoliko se nalazite na internet stranici koja ne osigurava sigurnu vezu ili ukoliko šaljete podatke putem neosigurane veze. Društvo CODINGO DOO vam preporučuje da omogućite ove funkcije vašeg pretraživača čime ćete pripomoći sigurnosti vaših ličnih podataka. Takođe možete pratiti adresu na kojoj se nalazite (URL). Sigurne internet adrese započinju s https:// umjesto http://, zajedno sa simbolom za sigurnu vezu koji koristi vaš pretraživač (obično je to simbol brave na početku internet adrese). Ovakav simbol ukazuje na korištenje sigurne komunikacije sa serverom. Molimo vas da istovremeno provjerite detalje (ispravnost) sigurnosnog sertifikata internet mjesta gde se nalazite.

Ograničenje odgovornosti

Platforma Trguj.me obvezuje se na zaštitu ličnih podataka i informacija o vama ali nikakva veza putem interneta ne može biti 100% sigurna i ne može garantovati potpunu zaštitu podataka koje nam omogućujete. Vaše lične podatke nam omogućavate na vlastitu odgovornost.

Prava pojedinaca

Društvo CODINGO DOO osigurava ostvarivanje prava pojedinaca na koje se odnose lični podaci. Zahtjevi pojedinca u vezi s ostvarivanjem prava mogu se poslati na elektronsku adresu [email protected] ili poštom na adresu društva CODINGO DOO Podgorica, Ulica II crnogorskog bataljona 2L, 81000 Podgorica.

Pojedinac je dužan uz zahtijev koji nije poslat sa e-adrese registrovanog korisnika priložiti dokaz o identitetu i/ili adresi. Društvo CODINGO DOO na vaš će zahtjev odgovoriti u skladu s važećim propisima.

Pojedinac u vezi s ličnim podacima ima sledeća prava:

  1. Pravo na pristup do podataka

    Pojedinac može bilo kada zahtijevati da mu Platforma Trguj.me potvrdi obrađuju li se podaci u vezi s njim, ako se obrađuju da omogući pristup do ličnih podataka kao i da mu se daju informacije u vezi s obradom njegovih ličnih podataka (npr. o svrsi obrade, vrsti ličnih podataka, korisnicima, kojima su bili ili će im biti poslati lični podaci, predviđenom razdoblju čuvanja podataka, o tehničko organizacijskim mjerama za zaštitu podataka i sl.).

  2. Pravo na ispravljanje

    Pojedinac može bilo kada zahtijevati da mu Platforma Trguj.me omogući ispravljanje netačnih ličnih podataka u vezi s njim i dopunu nepotpunih ličnih podataka. Registrovani korisnici to mogu učiniti preko postavki svog korisničkog naloga na Platformi.

  3. Pravo na brisanje

    U skladu s uslovima kako ih detaljnije određuju važeći propisi, pojedinac može bilo kada zahtijevati da mu Platforma Trguj.me omogući pravo na brisanje ličnih podataka (tzv. pravo za brisanje).

  4. Pravo na ograničavanje obrade

    U skladu s uslovima kako ih detaljnije određuju važeći propisi, pojedinac može bilo kada zahtijevati da mu Platforma Trguj.me omogući pravo na ograničenje obrade svojih ličnih podataka. Registrovani korisnici Platforme to mogu učiniti u postavkama svojih korisničkih naloga. Potrebno je uzeti u obzir da u slučaju ograničenja obrade određenih ličnih podataka možda neće biti moguće osigurati potpunu uslugu.

  5. Pravo na prenosivost podataka

    Pojedinac može bilo kada zahtjevati da mu Platforma Trguj.me omogući da lične podatke u strukturiranoj, opšte korišćenoj i čitljivom obliku pošalje pojedincu ili prenijeti na upravitelja po izboru pojedinca (ako je tehnički izvodljivo) pod uslovima kako ih detaljnije određuju važeći propisi.

  6. Pravo na prigovor

    U slučaju da Platforma Trguj.me obrađuje lične podatke na temelju zakonskih interesa Platforme, kao što je prikazano gore, pojedinac može u određenim slučajevima prigovoriti ovakvoj obradi. Platforma Trguj.me prestaće obrađivati ove lične podatke, osim ako procijeni da ima utemeljene i legitimne razloge za nastavak obrade ili ako je obrada potrebna iz pravnih razloga. Prigovor protiv obrade ličnih podataka u svrhe neposrednog marketinga može se izvesti i s opozivom saglasnosti za primanje obavještenja tako da klikom na dugme ‘odjava’ koji se nalazi na dnu elektronske poruke, odnosno da prati uputstva u poslatom obavještenju.

  7. Opoziv saglasnosti

    Pojedinac može bilo kada opozvati saglasnost, u slučajevima kada je dao saglasnost za pojedinu svrhu obrade ličnih podataka. Registrovani korisnici mogu opoziv saglasnosti provesti u postavkama korisničkog naloga. Opoziv saglasnosti ne utiče na zakonitost obrade ličnih podataka koje se sprovodilo do njenog opoziva.

  8. Pravo na žalbu nadzornom tijelu

    Pojedinac ima pravo podnijeti žalbu – nadležnom organu tržišta a to je Agencija za zaštitu ličnih podataka i slobodan pristup informacijama Crne Gore ukoliko smatra da se njegovi lični podaci obrađuju u suprotnosti s važećim propisima koji uređuju zaštitu ličnih podataka. Postupak podnošenja žalbe kod nadzornog tijela objavljen je na internet stranici nadzornog tijela.

Promjene politike privatnosti Platforme Trguj.me

Codingo d.o.o. zadržava pravo na izmjenu politike privatnosti i zakonodavstvo područja zaštite ličnih podataka.

Možemo da uvedemo izmjene i dopune informacija koje su sadržane u ovoj Politici privatnosti po sopstvenom nahođenju. Ukoliko to učinimo, obavijestićemo vas različitim načinima putem Platforme (na primjer, putem banera, iskačućeg ili push obavještenja) ili možemo čak da vam pošaljemo obavještenje na e-mail adresu kada je data izmjena važna za vašu privatnost, da biste mogli da pregledate promjene, da im pristupite i, ukoliko je to slučaj, da se usprotivite ili da se odjavite sa bilo koje usluge ili funkcije. U svakom slučaju, predlažemo vam da pregledate ovu Politiku o privatnosti s vremena na vrijeme u slučaju da se unesu manje izmjene ili da uvedemo bilo kakva poboljšanja.

Ukoliko niste saglasni sa politikom privatnosti molimo vas da prestanete sa korišćenjem naših internet usluga i da zatvorite svoj korisnički nalog, odnosno opozovete predanu saglasnost.

strelica nagore